Loading...

Wednesday, June 22, 2011

Fathers Day .

Mothers day dah lepas , skunk Fathers day plak . Tak pernah aku wish kt Abah aku , tah macam mana g buang tebiat call and wish Abah aku tah HAAHAHAH . Sbb rindu kt dia kot? Ye aku rindu kt Abah aku sangat2 , Haiszz . Tapi time call tuh Abah angkat and jawab ,

Abah ; Hello ,
Aku ; Hello , abah ha??
Abah ; Haa . .
Aku ; Abah buat apa ?
Abah ; Tak buat apa apa , jap panggil mak .
Aku ; Blom sempat cakap apa2 abah dah pass telefon dkt mak :(
Mak ; Haa sham , awat ..
Aku ; Mak , abah tuh tah pa pe laa .. orang baru nk wish Happy Fathers Day , abah dah pass telefon kt mak :(
Mak ; Abah tuh mmg , xtaw nk cakap apa lah tuh .
Aku ; AHAHAHAH !

Aku pun 1 gak , dulu time call umh , abah cakap xnk cakap lama2 .. skunk dah kena balek . HAHAHA ! sorry abah ^^

P/S ; Papa , Fu Qin Jie Kuai le <3




8 June 2011

Hari yg paling BEST dalam hidup aku :)

1) Biler kawan yg dah lama aku x contact wish HAPPY BIRTHDAY . Both of them is the 1st person wishing me .
( Thanks Afai and Amoi )

2) Biler housemate buat suprise . Blh plak dorang bli cake kt aku HAHAHA, x pernah2 Birthday aku ,
aku dapat cake , ( Thanks Adam , Saff , Akim & Hasrul)

3) Biler kawan yg jauh sanggup Online FACEBOOK semata mata nk wish Birthday kt aku .
(Thanks Affye)

4) Biler kawan say sorry sbb late wish sbb HP dia rosak . Time tuh aku pn pelik kenapa dia lewat wish , cos every year dia lah orang 1st wish kt aku , HAHAH ! ( Thanks Aiman Arif )

5) Biler pergi tmpt kerja aku dapat Hong Pao ^^ Hehehe ( Thanks stella )

6) Biler aku online FACEBOOK aku tgk notifications penuh dgn wish dari kawan - kawan ^^

GUYS THANK YOU SO MUCH BECAUSE WISHING AND DO EVERYTHING DURING MY BIRTHDAY , I'M REALLY APPRECIATE WHAT HAVE YOU GUYS DONE . I WILL REMEMBER ALL THIS :) P/S ; I LOVE U GUYS SOOOOO DAMMMMMM MUCH !! ^^

Saturday, March 19, 2011

Friendship Quotes

"People never know how special someone is until they leave, but maybe sometimes its important to leave, so they are given that chance to see how special that someone really is!"


My friend at Si Chuan Dou Hua

Already 1 years im work at Si Chuan Dou Hua , and this is my friend .From left Me , Sai Kee , Stella , Ren Guo Long , Sim , Sandy and Zul ( All the girls is my senior ) them always help me when i failed to doing my work , even sometime i always argue with them ^,^ Im sorry yeah :P

A f f y e B i r t h d a y .

January 21
Happy Birthday dude

My Yashica Electro 35 Gsn :)

Sumer orang guna dslr aku still guna camera nie ^^
p/s ; when i will get my own dslr? huff

Tuesday, June 15, 2010

Anak patung , hahah

Mr Smith ( woof woof )


Mr Paul ( krooh krroooh )

Time tido dua benda nie mesti kena ada kt sebelah aku ^^