Loading...

Wednesday, June 22, 2011

Fathers Day .

Mothers day dah lepas , skunk Fathers day plak . Tak pernah aku wish kt Abah aku , tah macam mana g buang tebiat call and wish Abah aku tah HAAHAHAH . Sbb rindu kt dia kot? Ye aku rindu kt Abah aku sangat2 , Haiszz . Tapi time call tuh Abah angkat and jawab ,

Abah ; Hello ,
Aku ; Hello , abah ha??
Abah ; Haa . .
Aku ; Abah buat apa ?
Abah ; Tak buat apa apa , jap panggil mak .
Aku ; Blom sempat cakap apa2 abah dah pass telefon dkt mak :(
Mak ; Haa sham , awat ..
Aku ; Mak , abah tuh tah pa pe laa .. orang baru nk wish Happy Fathers Day , abah dah pass telefon kt mak :(
Mak ; Abah tuh mmg , xtaw nk cakap apa lah tuh .
Aku ; AHAHAHAH !

Aku pun 1 gak , dulu time call umh , abah cakap xnk cakap lama2 .. skunk dah kena balek . HAHAHA ! sorry abah ^^

P/S ; Papa , Fu Qin Jie Kuai le <3




No comments:

Post a Comment